Cam Masa Modelleri

06-09-2022 11:30
Cam Masa Modelleri

Cam Masa Modelleri

Cam masa kullanımı söz konusu olduğunda zarif ve özel bir tasarım akla gelecektir. Bir incelik amblemi olan cam masalar ya sabitlenebilir ya da uzatılabilirİki varyant arasındaki seçim, mevcut alana ve belirgin bir şekilde modern olabilen bu mobilya parçasına ne kadar önem vermek istediğinize bağlıdır.

sandalye-online-orjin-cam-masa

 

Aslında, hiç şüphesiz her zaman yeşil olsa bile, mutlaka klasik bir ruh halini ifade ettiği düşünülmemelidir: Bir tasarım tablosu tasarlayan ve yaratan birçok marka var. Modası asla geçmeyecek dayanıklı ve zarif bir malzeme olan camı kullanarak başarıyı yakalayın.Ve yine, cam masaların mutlaka yemek odası veya mutfakla sınırlı olması gerekmez.

Cam Masa: Klasik ve Modern Bir Stil

Aslında klasik çalışma masasına alternatif olarak çalışma odası için de mükemmeldirler.Bu olasılığa veranda, teras veya bahçe gibi dış mekan kullanımı için tasarlanmış farklı modeller eklenir.Güzelliğini daha da artırmak ve özgünlüğe odaklanmak için, alternatif bir görünüm için üst kısmın şeffaflığını çağrıştıran veya kontrast oluşturan modern sandalyeleri bir araya getirmeniz önerilir. Cam masalar, özellikle Teddy kumaş adı verilen bukle kumaşlarla kombinlenerek kullanılabilir.

Cam Masa Kombinleri 

Gözünüze çarpacak cam masa modelleri için bir diğer öneri ise sehpalarla kombin yapmaktır. Aynı zamanda şekil, stil ve malzeme değişiminin istendiği açık alan ortamları için de mükemmeldir.Sandalye Online, çevrimiçi kataloğunda evin çeşitli odaları için en çeşitli ihtiyaçları karşılamak üzere tasarlanmış birçok cam masa önerisi sunuyor.

 

sandalye-online-moskova-masa-detay


 

Özgün bir tasarım için kontrastlar ve kombinasyonlar kullanabilirsiniz. Cam masaların karakteristik çok yönlülüğü, tabanı yapmak için kullanılan malzemelerin çeşitliliğinde de yatmaktadır. Ahşaptan çeliğe, demirden, poliüretana birçok malzemeyle kombinlenmesi mümkün olabilir.Ayrıca, bacakların şekli modellere kendi ve tanımlanmış çağrışımlarını verir.

Cam Masa Seçimi Nasıl Olmalı?

Cam masa kombinleri belirli dokumalar veya örtüşmeler tüm çevreye bir tasarım dokunuşu verirse, daha ince yapılar zamansız klasik ve biçimsel öze yönelik bir tercihi ifade eder. Ancak, genellikle çizilmelere karşı dayanıklı olarak işlenenüst kısım da bazı sürprizler barındırabilir.

Dikdörtgen, oval, kare veya dairesel, renkli bir versiyonuda mevcuttur.Kalınlık da değişebilir ve genellikle 12 ila 15 veya 19 milimetre arasında değişir. Hangi modeli seçerseniz seçin, odaya yayılan ışığın yansımaları sayesinde sonuç her zaman daha parlak bir ortam olacaktır. 

 

sandalye-online-orjin-cam-masa-1

 

Sandalye Online olarak satılık cam salon masa modellerinden yuvarlak mutfak masalarına, farklı kalınlıklarda cam tablalı ahşap strüktürlü çözümlerden metale kadar çok sayıda çözüm bulunmaktadır. 

Cam masa seçerken siz kendi stiliniz için en uygun olanı diğer mobilyalarınıza bakarak seçebilirsiniz. Özellikle modern iç mimari için bu ürünlerin yeri ayr olsa da klasik pirinç kombinleri de beğeninize göre uyarlanabilir.


IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.